viernes, 3 de junio de 2011

3ª Cursa de policies i bombers d'Agentona 2011

Ya se han abierto las inscripciones para la 3ª Cursa de Policies, Bombers i gent amb ganes de còrrer d'Argentona. 
La cursa, que tindrà lloc el 28 d’agost de 2011, transcorre per la zona rural amb un recorregut de 10 Km de pista de muntanya amb sortida i arribada a plaça Nova per policies, bombers i tota persona que li agradi córrer. ( informació a www.argentona.cat/  i Esports 10).
La Cursa està destinada a qualsevol persona major de 18 anys amb ganes de fer esports, especialment a policies i bombers. La cursa està cronometrada, i el circuit totalment senyalitzat. Hi hauran avituallaments adients  per aquest tipus de cursa. De regal hi ha una samarreta tècnica, regals oferts pels patrocinadors, esmorzar, begudes i bossa d’obsequis per a tots els participants. Hi haurà serveis de “Creu roja, Protecció Civil", vestidors, dutxes. L’hora de sortida serà a les 08:30 hores a la plaça Nova d'Argentona, recollida de dorsal a partir de les 07:30 hores del dia de la cursa.
La quota d’inscripció és de 12 euros, limitada per un màxim de 250 participants. Inscripcions a ESPORTS 10, C/ Ferrero 10-12, Argentona i Carrer Doctor Ferran núm. 2 Cardedeu.
Les inscripcions finalitzen el dia 15/08/2011 o fins exhaurir dorsals. 




8 comentarios: