jueves, 12 de agosto de 2010

Últims dies per inscriure’s a la 2a cursa de muntanya de policies i bombers d’Argentona

Últims dies per inscriure’s a la 2a cursa de muntanya de policies i bombers d’Argentona. Les inscripcions a la 2a cursa de muntanya de policies i bombers d’Argentona es tanquen d’aquí a quinze dies. 

L’últim diumenge d’agost, el dia 29, se celebra la 2a Cursa de Muntanya de Policies i Bombers d’Argentona, organitzada per la Policia Local d’Argentona. La cursa també està oberta a gent amb ganes de córrer, a partir dels 18 anys.

Inscripcions. 
La quota d’inscripció és de 10 €. El límit de participants és de 250. 

Les inscripcions es poden fer a Esports 10 
- al C/ Dr. Farrero, 10-12, d’Argentona. 
- al C/ Dr. Ferran, 2, de Cardedeu. 

L’organització ha ampliat el termini d’inscripcions i l’allarga fins el 25 d’agost de 2010 (o fins a exhaurir dorsals). Dorsals i sortida. 
El dia de la cursa, a partir de les 7.30 h, es podran recollir els dorsals.
La sortida està prevista a les 8.30 h, des de la plaça Nova. 

Descripció de la cursa i reglament. 
- La cursa transcorre per zona rural. El recorregut consta de 10 km. de pista de muntanya, amb sortida i arribada a la plaça Nova. 
- La cursa està oberta a policies, bombers i a qualsevol persona, major de 18 anys, amb ganes de fer esport. - El circuit estarà totalment senyalitzat i s’instal·laran avituallaments adients al llarg del recorregut.
- Hi haurà serveis sanitaris de Creu Roja. 
- Hi haurà disponibilitat de vestidors i dutxes, esmorzar i beguda.
- L’organització declina tota responsabilitat quant als perjudicis que la participació a la cursa pugui comportar als inscrits. 
- Qualsevol incidència no prevista en el reglament de la cursa serà resolta in situ. Categories de competició i premis. 

Hi haurà diverses categories de competició, amb trofeus per als tres primers classificats de cada categoria:
- Policies Categoria sènior: nascuts entre 1975 i 1992 Categoria veterans A: nascuts entre 1961 i 1974 Categoria veterans B: nascuts el 1960 o abans Categoria femenina: general (premis a les tres primeres classificades) 

- Popular Categoria sènior: nascuts entre 1975 i 1992 Categoria veterans A: nascuts entre 1962 i 1974 Categoria veterans B: nascuts entre 1951 i 1961 Categoria veterans C: nascuts el 1950 o abans Categoria femenina: general (premis a les tres primeres classificades) 

- Hi haurà una bossa d’obsequis per a tots els participants, amb regals oferts pels patrocinadors i una samarreta esportiva.

1 comentario: